Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Vizitáció Mikolában

Vizitáció Mikolában

A 2018-as év egyházlátogatását Mikolában tartotta a Szatmári Református Egyházmegye Vizitációs Bizottsága. A gyülekezet szeretettel és szolgálattal várta a lelkipásztorokat és a főgondnokot.

Higyed István mikolai lelkész szerdán 15 órakor várta a bizottsági tagokat. 17 órakor a temető ravatalozójában tartották meg a presbitergyűlést, majd 18 órakor a templomban Rácz Ervin szigetlankai lelkész az ún. Aranyszabály alapján hirdette az Igét: „Amit csak szeretnétek, hogy az emberek tegyenek veletek, mindenben ugyanúgy tegyetek ti is velük, mert ezt tanítja a törvény és a próféták.” (Mt 7,12)

A gyülekezet kórus négy énekkel lepte meg a vendégeket, és a gyermekek pedig szavalatokat ajándékoztak a gyülekezetnek. A mikolai ifjak, akik minden egyházi vetélkedőn szép számban és eredményesen képviselik a gyülekezetet, szintén verseket mondtak. Király Lajos esperes és Puskás Csaba egyházmegyei főgondnok Igével köszöntötte a szép számba megjelenő gyülekezetet. A bizottságból még jelen volt Nagy Erika missziói- és Győrbíró Sándor katekétikai előadó.

Szóljon hozzá