Kezdőlap / Napi Ige / Velünk az Isten! – 2015. janu r 2.

Velünk az Isten! – 2015. janu r 2.

“- akit az Isten k ld tt, az Isten besz deit sz lja; mivelhogy az Isten nem m rt k szerint adja a Lelket. Az Atya szereti a Fi t, s az kez be adott mindent. Aki hisz a Fi ban, r k lete van; aki pedig nem enged a Fi nak, nem l t letet, hanem az Isten haragja marad rajta.”

(J n. 3,34-36)

Asj v, j let,- de a mai Ige els zenete, (nem j k nyv, nem j evang lium, hanem a tavaly megkezdet J nos szerinti Evang lium,- nem J nos Evang liuma, hanem Isten . “Az” Evang lium – r m zenet, ami J zusr l sz l neked) hogy nem kell mindig jra kezdeni, mert ha elindult l a j ir nyba csak menj tov bb, ha oda llt l Isten el , ha hallottad, hogy jj kell sz letned s jj sz lett l, v zt l s L lekt l csak menj tov bb. lj! lj boldogan! lj r kk s ne csak j ved legyen, az Istent l kapott “AsJ” LETED ne avuljon meg soha.

A fenti ige J zusra utal, mint akit Isten k ld tt, de Isten k ld tt m r angyalokat is s t ged is k ldhet, s t, ilyen rtelemben r d is vonatkoznia kell a kijelent snek, Isten besz d t sz ld! Ne csak olvasd, ne csak hallgasd, de sz ld, sz ljad b tran, k vetkezetesen, s r mmel, s ne f l Isten nem centizi ki, nem metszi vissza a benned lev lelket, hagyja, hogy radjon, ha te sem leszel kishit s hagyod, hogy radjon az Isten l lelke, benned s rajtad kereszt l. Aki a Fi ban hisz, sz l az r s, r k lete van. Higgy, hogy lj! Engedj, a Fi nak, hogy m r most l sd az letet, s l sd az let Ur t.

men.

Jobb Domokos,

Ombod

Szóljon hozzá