Kezdőlap / Napi Ige / Velünk az Isten! – 2015. febru r 25.
[*~ alt *]

Velünk az Isten! – 2015. febru r 25.

“A sokas g az rt, a mely vele vala, mikor kih vta L z rt a kopors b l s felt masztotta t a hal lb l, bizonys got t n. Az rt is m ne el be a sokas g, mivel hall , hogy ezt a csod t m velte vala” Jn. 12, 17-18

Az evang liumokban id nk nt arr l olvashatunk, hogy J zust emberek sokas ga k vette, n ha olyan sokan vett k k r l, hogy nem lehetett megk zel teni, m skor alig tud tmenni a t meg k z tt. A mai ige szint n sokas gr l sz l, akik J zus rkez s nek hallat n sszegy ltek Jeruzs lemben, hogy nnepi k r lm nyek k z tt fogadj k. A k rd s az, hogy kit v rtak ennyire? J zust a megv lt t vagy a csodatev t s gy gy t t? Ez esetben az ut bbi lehet s g igaz, hiszen az emberek az rt gy ltek ssze, mert hallott k L z r felt maszt s nak h r t.

Te kedves testv rem kit akarsz megismerni J zusban? minden bizonnyal gy gy t s csodatev is, de ha csak ennyi kell, akkor neked egy gyes orvos s egy var zsl elegend . J zus enn l sokkal t bbet adott az embernek, s t a lehet legt bbet adta, amikor meghalt az ember dv ss g rt. Egykor sok embert mozg s tott L z r felt mad s nak h re s biztosan ma is mindenki csod j ra j rna egy halott ember felt mad s nak. K l n s, hogy a saj t felt mad sunk nem hoz ennyire l zba.

J zus kijelentette mag t, megismerhet lett minden ember sz m ra, k rj k az Aty t, hogy mi is megismerj k t teljes val j ban. men!

Erdei rva Istv n,

Szamosk r d

Szóljon hozzá