Kezdőlap / Napi Ige / Velünk az Isten – 2018. prilis 11.
[*~ alt *]

Velünk az Isten – 2018. prilis 11.

Akarsz meg julni?

“Az rt ha valaki Krisztusban van, j teremt s az, a r giek elm ltak, me, jj lett minden” (2 Kor 5,17)

Az jdons g b v let ben l a vil g. Asj aut ra, telefonra, telev zi ra, mos g pre, ruh ra, h zra s m g sok m sra v gyik az ember, csak a saj t meg jul s nak nem rzi sz ks g t. A technikai v vm nyok rohamos fejl d se miatt a ma v s rolt elektronikai eszk z p r h nappal k s bb m r ki is megy a divatb l. Ezzel egyidej leg megsz letik az emberben az el gedetlens g is, mert arra sszpontos t, hogy van jobb is. Ez sz li az r k v gyakoz st az j dolgok ir nt. ll t lag ez a gazdas g motorja, de ha ez igaz, akkor az ember csak az zemanyag, amely az rt g, hogy a fogaskerekek meg ne lljanak. Hiszem, hogy Isten t bbre tart enn l minket.

El gg nagy l ngon getj k az let nk. T bbre v gyunk, mint amire sz ks g nk van s lland an s v rgunk valami ut n, amit meg sem tudunk nevezni. K zben egyre nagyobb lesz a t z, amely felem szti a perceket s veket, am g fel nem bredsz, hogy m r t l k s .

Vedd szre, hogy az j, amire v gysz, nem a j v ben rejlik, illetve nemcsak ott, hanem a m ltban s a jelenben is. Krisztusban jj lett minden! Ennek nincs szavatoss gi ideje, nem j r le a garanci ja, mert ez r k rv ny . Az igazi meg jul s nem e vil g isteneinek vak t cs b t saiban rejt zik, hanem a Megv lt ban, aki minden nap veled van a vil g v gezet ig.

A r giek elm ltak. N zz vissza s engedd, hogy a Szentl lek Isten sszet rje a f lelmeid, a k ts geid, a sz nni nem akar b natod, de a b szkes ged, a rosszindulatod, az irigys ged s a s relmeid is. Isten ezeknek t rmel keib l p ti jj az leted, amelyben megb k lhetsz vele s visszatal lhatsz hozz . men!

Erdei- rva Istv n,

Szamosk r d-Dobr csap ti

Szóljon hozzá