Vasárnap kezdődik az imahét Szigetlankán

Imahetet első sorban lelki feltöltődés miatt tartunk és hogy tanuljunk meg jót cselekedni. Tisztelet és tisztulat – az istentisztelet ugyanakkor tisztulat is. Természetesen fontos, hogy minden nap más-más igehirdető jön az alkalmakra, de a legfontosabb, hogy Isten jelen legyen! – ezekkel a szavakkal hív és vár szeretettel mindenkit Rácz Ervin lelkipásztor és a szigetlankai presbitérium mindenkit az idei egyetemes imahétre, mely vasárnap kezdődik és következő hét vasárnapjáig tart. A vasárnap kezdő és záró istentiszteletek 17 órától, a többiek 18 órától kezdődnek.  

Első napon Oláh Mihály Zilah-ligeti lelkipásztor érkezik Szigetlankára. Hétfőn ökumenikus alkalom lesz, Zelicskovics József túrterebesi görögkatolikus parókus prédikál. Kedden Bogdán Szabolcs János püspökként először hirdet Igét Szatmárnémetiben. Szerdán Kiss Szabolcs apai-, csütörtökön Tőtős Beáta hadadi-, pénteken Szilágyi István Róbert dabolci-, szombaton pedig Győrbíró Sándor kiskolcsi lelkész hirdet Igét. A záró alkalom különlegesnek ígérkezik: Sipos József Kárpátaljáról, Tiszakeresztúrról jön, s az egykori kárpátaljai dicsőitő csapat a Laudis erre az alkalomra áll ismét össze, jakabi feltétellel (ha Isten is úgy akarja és élünk)

Az imahéten a szIGEt Együttes és a Lanka Duó is zenél, a gyülekezeti tagok pedig szavalatokkal, énekekkel tesznek bizonyságot Urukról. Mindenkit várnak szeretettel, minden felekezetből!

Vélemény, hozzászólás?