Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Ünnepeld te is az anyák napját Pindroch Csaba egyszemélyes komédiájával!

Ünnepeld te is az anyák napját Pindroch Csaba egyszemélyes komédiájával!

Forrás: szatmar.ro

A Gyöngyszem Egyesület ebben az évben is különleges meglepetéssel készül az anyák napjára: szervezésüknek köszönhetően városunkba érkezik Pindroch Csaba és az általa bemutatott, 2016 óta töretlen népszerűségnek örvendő Segítség, megnősültem! című egyszemélyes komédia, de ez még nem minden.

A Sebestyén Elemér azonos című regénye alapján írt kortárs komédiáját Pindroch Csaba társ-dramaturgként, producerként és az előadás egyedüli szereplőjeként jegyzi, a darab rendezője Radnai Márk. A hagyományos bohózat és a modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató előadás sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak. Mindannyiunk számára ismerős helyzeteket láthatunk, felszabadult nevetéssel ismerhetünk magunkra Pindroch Csaba sokoldalú és őszinte játékát nézve, aki a házasság témájában jártas és végtelenül szerethető színészként bravúrosan tálalja ezt a nem mindennapi színházi fogást. A zabolátlan humor és irónia ellenére azonban ez az anekdota-szerű történetekből álló férfimonológ nem más, mint tisztelgés a nők, a szerelem és a házasság előtt.

Bár már maga a komédia is nagyszerűnek ígérkezik, azonban a közönség nem csupán Pindroch Csaba egyszemélyes játékát tekintheti meg. A szervezők ugyanis egy extra meglepetéssel is készülnek mindazoknak, akik úgy döntenek, részt vesznek az előadáson. A vígjáték előtt színpadra lép a börvelyi néptánccsoport, kik szatmári táncokat fognak bemutatni Varga Sándor színművész közreműködésével. Mi több, az előadás után Pindroch Csaba könyvdedikálást is tart, ahol további ajándékkal kedveskedik a nézőknek. Hogy hol? Hát a G. M. Zamfirescu Művelődési Központban.

Nem érdemes tehát habozni, a május 8-án, 18 órától kezdődő előadásra a jegyek érthető módon gyorsan fogynak. Belépőt az Északi Színház jegypénztárában, illetve a biletmaster.ro weboldalon lehet megvásárolni.

Szóljon hozzá