Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Új köntöst kapott az 1 éves honlapunk!

Új köntöst kapott az 1 éves honlapunk!

Régi kinézet

Mint, ahogyan bizonyára azt a kedves olvasók észrevették, megújult a honlapunk! Egy éve már, hogy a Szatmári Református Egyházmegyének saját weboldala van. Az új köntöst születésnapjára kapta. Az induláskor az volt a célja, hogy az evangéliumot hirdesse mindenkinek, aki csak belép erre az oldalra. Én úgy érzem, hogy ezt a célt elértük, de nem állunk meg, Isten segítségével folytatjuk.

Az elmúlt egy évben a honlapnak több mint 50.000 látogatója volt, ez napra lebontva kb. 140-et jelent. A rekord karácsony első napján volt 392 nézettségi számmal. A látogatók 70 százaléka Romániából, 23 százaléka Magyarországról olvasta oldalunkat. A maradék 7 százalékban a következő országokból olvasták weblapunkat: Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Szerbia, Ukrajna, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia, Csehország, Ausztria, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Németország, Nigéria, Tunézia…

Híreket, hasznos információkat, videókat, képgalériákat, napi igemorzsákat lehetett itt kapni. 960 bejegyzés és 159 oldal van már fenn az oldalon.

Rendkívül jól esett azt hallani, hogy vannak olyanok akik, amikor felébrednek, vagy bemennek a munkahelyre, az első dolguk az, hogy elolvassák azt a kis napi lelki útravalót, amit egyházmegyénk néhány lelkipásztora szorgalmasan megírt. Ezúton szeretném megköszönni ezt ezen lelkipásztor testvéreimnek, Isten áldását kérve rájuk, családjaikra és gyülekezeteikre.

Isten segítse tovább ezt a szócsövet is, amin keresztül továbbra is az Igét akarjuk hirdetni: Velünk az Isten!

Rácz Ervin-Lajos,

főszerkesztő

Új arc

Szóljon hozzá