Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Szólj be a papnak a PMN-en

Szólj be a papnak a PMN-en

Harmadszor jelentkezik Szatmárnémetiben a Szólj be a papnak vitasorozat. Ezúttal a Partiumi Magyar Napok gazdag programajánlata közül választható a rendkívüli beszélgetés.

A Magyarországon ismert, népszerű és provokatív vitasorozat Szatmárnémetiben is túl van két sikeres kiadáson. A Szólj be a papnak kocsmamisszió célja nem más, mint bevinni a keresztyénséget a hétköznapokba… Az emberek hétköznapjaiba. Kicsit megismertetni azt, ami közelebb vihet ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott emberek legyünk.

Szatmárnémetiben az előző két alkalommal két kérdésre keresték a válaszokat: Hol van Isten a bajban? illetve: A keresztyénség nem magányügy? Ez alkalommal a téma az identitás lesz: Ki vagyok én? Moderátor: Varga Sándor színművész. Akiket faggatni lehet: ifj. Pallai Béla görögkatolikus pap, Pakot Géza SJ római katolikus spirituális és Rácz Ervin református lelkipásztor. A szünetben a Bízz Band fog zenélni. Kezdési időpont: 2019. augusztus 24. 16:30, Helyszín: Szatmárnémeti, Kossuth kert, Joy színpad, azaz Borudvar és környéke.

Szóljon hozzá