Kezdőlap / Lelkészértekezlet / Szatm ri diadal a K rp t-medencei lelk szfoci-kup n
[*~ alt *]

Szatm ri diadal a K rp t-medencei lelk szfoci-kup n

Mint ahogy az elm lt vekben annyiszor, ism t a magyarorsz gi szatm ri egyh zmegye lelk szei nyert k a K rp t-medencei lelk szfoci-kup t. A ny rs gi Levelek adott otthont az esem nynek, amelyen a mieink, azaz a partiumi szatm riak is szerepeltek.

P nteken korad lut n 13 rakor nyolc egyh zmegye csapata indult a torn n: Az A csoportban Az erd lyi egyh zker let csapata mellett Zilah, K rp talja s Szatm r (HU), a B csoportban B k s, Debrecen, Nyirs g s Szatm r (RO) m rk z tt.

A partiumi szatm riak els meccs k n a c mv d s h zigazda ellen 3-1-re kaptak ki, majd a k s bbi d nt s debreceniek is megvert k ket 3-2-re. A harmadik meccs B k s ellen sokkal b k sebbnek bizonyult, igazi r mfociban 2-0-ra diadalmaskodott a k s n bred szatm ri alakulat, gy megszerezve az t dik helyet, azaz az als h zban az els k lettek(!)

Az els el d nt n a debreceniek meglepet sre legy zt k a m sik csoport els helyezettj t, K rp talj t, a m sodikon a szatm riak f l nyesen diadalmaskodtak az ez alkalommal bronz rmes Ny rs g ellen, majd a d nt t is beh zt k a c visv ros k rny kiek ellen, gy visszaker lt Szatm rba a kupa. Remek hangulat volt a focitorn n, melynek ism t a tal lkoz s volt a l nyege, illetve a lelk szi k z ss g er s t se. A vacsor n a d jkioszt s ut n, a magyar himnuszt, a sz kely himnuszt s a k rp taljaiak himnusz t is el nekelt k: Mindig velem Uram, mindig velem… Gratul lunk a szervez knek! Ha Isten is megseg t, a k vetkez lelk szfoci-kupa h zigazd i mi lesz nk, okt ber 2- n! A pontos helysz nt k s bb k z lj k. Hajr papok!

Szóljon hozzá