Kezdőlap / Ifi / Pályázati Felhivás – IKE

Pályázati Felhivás – IKE

Az Erdélyi Ifjúsági Keresztyén Egyesület, az Algyógyi Keresztyén Ifjúsági Központtámogatásával, a XI. Várom az Urat adventi keresztény zenefesztivál alkalmából, pályázatot hirdet a következő kategóriákban:

  1. fotó
  2. próza­ vagy vers
  3. zenei alkotás

A verseny alsó korhatára 14 év. A pályázat témája az otthon”. A pályamunkák 2011. november. 25.-ig (a posta-bélyegző dátuma) küldhetők be a következő címre: Asociaţia Tinerilor Creştini din Transilvania, Str. Motilor nr. 84, 400370 Cluj Napoca, jud. Cluj.
A próza/vers ill. a zenemű elektronikus formában is elküldhető a varomazurat@ike.rocímre. A levél tágyához a „palyazat” címszót írják.

Fotó kategóriában maximum két alkotást várnak a szervezők, akár sorozatot, akár különálló műveket. A szervezők csak kinyomtatott, A5-ös méretű fotókat fogadnak el. A fotók a „Várom az Urat” adventi keresztyén zenefesztivál helyszínén kiállításra kerülnek és a rendezvény ideje alatt lehet szavazni rájuk. A legtöbb szavazatot kapott alkotás a közönségdíjat nyeri el.
A szervezők próza/vers kategóriában olyan alkotásokat várnak, melyek terjedelme nem haladja meg a öt gépelt oldalt (12-es karakter, Times New Roman betűtípus, 1-es sorköz). Minden pályázó egy pályamunkát küldhet be.

A zeneművek esetében minimum három, maximum öt perces, mp3-as kiterjesztésű felvételeket várnak a szervezők. A zsűri a zenemű milyenségét értékeli, a zeneszöveg lehet a zeneszerző alkotása vagy más szerző műve is. A saját dalszöveg előnyt élvez az elbírálásnál.

Fotó kategóriában a díjak:
I.Díj: 150 RON és kétszemélyes Tusványos belépő
II.Díj: 100 RON
Közönségdíj: kétszemélyes hosszú hétvége Algyógyon (Hunyad megye)
Próza/Vers kategóriában a díjak:
I. Díj: 150 RON  és kétszemélyes EMI-tábor belépő
II. Díj: 100 RON
Közönségdíj: kétszemélyes hosszú hétvége Algyógyon (Hunyad megye)
Zenemű kategóriában a díjak:
I.Díj: 150 RON és kétszemélyes „Válts irányt!” keresztyén fesztivál  belépő
II.Díj: 100 RON
Közönségdíj: kétszemélyes hosszú hétvége Algyógyon (Hunyad megye)

 

Szóljon hozzá