Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Mondd el a hegyek orm n – Betlehemes a Szamosnegyedi reform tus templomban

Mondd el a hegyek orm n – Betlehemes a Szamosnegyedi reform tus templomban

Forr s: szatmar.ro

“Sz lljatok le, sz lljatok le kar csonyi angyalok”- hangzott fel Gryllus Vilmos j l ismert gyerekdala vas rnap este a Szamos negyedi reform tus templomban. A “Mondd el a hegyek orm n” betlehemes el ad ssal az rva Bethlen Kata voda kis ovod sai rvendeztett k meg sz leiket, nagysz leiket s a gy lekezetet.

A husz kisovod s Nagy Csilla v n vezet s vel adta el kar csonyi m sor t, amikor is a gyerekek a maguk saj ts gos m dj n adt k h r l a megv lt sz let s t. “Igyekezt nk gy ssze ll tani az el ad st, hogy minden gyerek a maga letkor nak s fejletts g nek megfelel en tudja k zvet teni a szeretet zenet t. A legkisebb gyerekeink alig m ltak k t vesek, a legnagyobbak pedig m r nagycsoportosok, a fontos, hogy a gyerekek j l rezt k magukat itt a templomban s a k z ss gnek is r met szereztek”- mondta Nagy Csilla v n .

A gyerekek el ad s t nnepi istentisztelet el zte meg, ahol Bogya- Kis M ria lelk szn is arr l besz lt, hogy szeretetre van sz ks g ahhoz, hogy hitelesen nevelj k gyermekeinket, k vetve J zus Krisztus p ld j t.

Szóljon hozzá