Kezdőlap / Egyházmegyei hírek /  Meghívó – XII. Kárpát-medencei Imanap

 Meghívó – XII. Kárpát-medencei Imanap

Nem ti választottatok ki engem, hanem én választottalak ki, és rendeltelek titeket, hogy gyümölcsöt teremjetek, és gyümölcsötök megmaradjon…” (Jn 15,16)

 XII. Kárpát-medencei Imanap – Tiszáninneni Református Nőszövetség

 Szeretettel meghívjuk a Szatmári Református Egyházmegye Nőszövetségeit és minden érdeklődőt a 2017. december 3-án du. 5 órakor kezdődő imanapi alkalmunkra a Szamos – negyedi református templomba.

         Az idei imanapi programot a Tiszáninneni Református Nőszövetség állította össze.

Igét hirdet: Dr. Börzsönyi Józsefné Marianna – a Tiszáninneni Református  Egyházkerület Nőszövetségének elnöke –  Szerencs (Magyarország).

Köszöntőt mond: Nt. Bogya-Kis Mária lkp. a Királyhágómelléki Református Egyházkerület Nőszövetségének elnöke és Nt. Király Lajos lkp. – a Szatmári Református Egyházmegye esperese

A Tiszáninneni Református Egyházkerület életéről bemutatót tart Dr. Börzsönyi József ny. lkp. esperes – Szerencs (Magyarország).

Az imanapi programot bemutatják, és az imádságokat felolvassák a Szatmári Református Egyházmegye Nőszövetsége Vezetőségének tagjai Nt. Nagy Erika lkp. egyházmegyei nőszövetségi elnök és  Nt. Szilágyi Noémi egyházkerületi nőszövetségi titkár vezetésével.

Az alkalom szeretetvendégséggel zárul.

Áldott adventi készülődést kívánva, mindenkit várunk szeretettel.

Bogya-Kis Mária lkp.

Szóljon hozzá