Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Logót a Hit és gyógyításnak! – Logópályázat

Logót a Hit és gyógyításnak! – Logópályázat

Hamarosan hat éves fennállását ünnepelheti a Hit és gyógyítás a Szent-Györgyi Albert Társaság, a Keresztyén Orvosok Szövetsége és a Szatmárnémeti-Németi Református Egyházközség Pro Eklézsia díjjal kitüntetett előadássorozata.

Minden hónap utolsó péntekjén megszervezik Németiben ezt a rendezvényt, amelyben orvosok, lelkipásztorok és művészek tesznek bizonyságot az Áldott Orvosról. Dr Vass Zoltán és dr. Tallián Ferenc és Nt Sipos Miklós főszervezők hisznek a Gyógyítóban és ezt a megerősítő hitet a hallgatóságnak is át akarják adni úgy, hogy szakembereket és lelki vezetőket hívnak meg a mindig zsúfolásig megtelt gyülekezeti terembe.

A Szatmári Református Egyházmegye honlapja a refszatmar.eu pályázatot hirdet a Hit és gyógyítás nevű rendezvénysorozat logójának elkészítésére, mivel jó lenne, ha lenne egy emblémája az emblematikus eseménynek. Egy pályázó több pályaművel is pályázhat. A pályaműveket egy példányban kell benyújtani elektronikusan .jpg .tiff vagy .psd képformátumban a refszatmar@freemail.hu, vagy harangszoradio@gmail.com email címre. A pályázaton előnyt élveznek azok a pályaművek, amelyek az embléma grafikai tervében minél hatékonyabban juttatják kifejezésre a Hit és gyógyítás által közvetített szellemiséget, gondolatiságot és küldetést, ugyanakkor különös figyelmet fordítanak az embléma, illetve arculat modern, korszerű megjelenésére és versenyképes, látványos, ízléses dizájnjára.

A logón akár az előadássorozat szlogenje is rajta lehet, de ez nem kötelező: „Hívő orvos könnyebben gyógyít, hívő beteg könnyebben gyógyul.”

A nyeremény a Szatmári Református Egyházmegye Esperesi Hivatala részéről 100 lej és egy könyvcsomag, valamint az orvosok részéről ingyenes szűrővizsgálat.

Leadási határidő: 2015. február 23.

Szóljon hozzá