Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Imaalkalom az regek otthon ban
[*~ alt *]

Imaalkalom az regek otthon ban

Balvinszky S ndor k rh zlelk sz megh v s ra R cz Ervin erd di lelkip sztor hirdetett Ig t a szatm ri regotthonban. Szerd n d lut n 15 rakor istentiszteleti k z ss gben mintegy tizen ten hallgatt k a pr dik ci t s nekeltek Istennek.

Nagy v rakoz s el zte meg a lelkip sztorok rkez s t, m r a foly s n r mmel k sz nt tt k a j h rt viv ket. R cz Ervin az kumenikus imah t t m j t, a sam riai asszony t rt net t vitte a gy lekezetnek. Egy eg szs ges t rsadalomban, tulajdonk ppen meg sem kellett volna t rt nnie ennek a sam riai asszony s J zus k z tti besz lget snek.- mondta a lelk sz. Az adj innom k r sre a cselekedet kellett volna k vetkezzen, de ehelyett el t letek, f lelem teszi bonyolultt a helyzetet. J zus ad erre a bonyodalomra megold st, aki a nemcsak a mag nyos v zhord nak, hanem a ma l embernek is ldott orvosa. adja az igazi rt ket, az l vizet.

T bb neket is megtanultak, nekeltek egy tt az egybegy ltek: J jj el az let viz hez, J zus te gis sz p, Hinni tan ts, Az ldott orvos k zeleg. Az istentisztelet ut n egy kis besz lget s k vetkezett, majd elmondt k, hogy m skor is szeretettel v rj k az evang lium hirdet it.

Balvinszky S ndor k rh zlelk sz let re s nem k nny szolg lat ra k v nunk ld st s er t!

Szóljon hozzá