Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Harangszó Rádió – Református missziós sátor a PMN-en

Harangszó Rádió – Református missziós sátor a PMN-en

A Harangszó Rádió közel két éve szól a City Rádióban minden szombaton 18 órától. Egyik célja a műsornak az, hogy olyan embereket is megszólítson, akik valami miatt távol kerültek Istentől és az egyháztól. Rácz Ervin főszerkesztő szeretettel várja Partium magyarságát augusztus 24-én, hogy bátran keressék a Harangszó Rádió sátrát.

A Kossuth kert főbejárata után jobb oldalt 15 órától már várja a fesztiválozókat a Meghallgat-lak, ahol lelkigondozókkal nyílik lehetőség a beszélgetésre. Közben már kipróbálhatják a Láthatatlan Színházat, amely a látás érzékszervének ideiglenes kikapcsolásán alapszik. A delikvensek bekötött szemmel élhetnek át olyan helyzeteket, amelyek segíthetik helyük megtalálását, mélyíthetik hitüket, spiritualitásukat.

Az Élő Kövek, Partium egyik legnépszerűbb keresztyén könnyűzenei együttese Érmellékről érkezik 17 órakor evangelizációs alkalmat vezetve. Koncertjük címe ismerős lehet az idei református táborban részvevő fiataloknak: Eredeti ember.

Ezzel az eseménnyel a missziós sátor rá szeretne mutatni arra, hogy Isten mindenütt jelen van, a templomküszöbön túl is. Szeretettel várnak mindenkit!

 

Szóljon hozzá