Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Fergeteges focid lut n Batizon
[*~ alt *]

Fergeteges focid lut n Batizon

Futball-l zban g Eur pa, izgalmasabbn l izgalmasabb m rk z seket l thatunk a k perny n, r ad sul a magyar nemzeti tizenegynek harminc v kihagy s ut n ism t lehet drukkolni vil gesem nyen. A focir l, de f leg a harmadik f lid r l sz lt a vas rnap d lut n a batizi reform tus par kia udvar n.

Harmadik alkalommal szerveztek labdarug torn t a batiziak, id n t csapat r szv tel vel. J tszottak a lelk szek, a presbiterek, a v llalkoz k, az orvosok, id n pedig csatlakoztak a politikusok is.

Kir ly Lajos h zigazda lelkip sztor k sz nt tte a csapatokat, majd minden csapatb l felsz lalt valaki. Vass Zolt n doktor r f ttyent s re el is indult az els meccs, amit orvosok a presbiterek ellen v vtak meg: 3-0 a dokiknak. A politikusok m g gy zelmi m morban rkeztek, egy hete is mondt k, hogy fontos a r szv tel; a l gi sokkal megt zdelt lelkip sztorok 3-0 ar nyban nyertek ellen k. A v llalkoz k egyg los meccsen kikaptak a doktorokt l, majd az egyh zi rangad n a lelk szek vert k a presbitereket 3-0-ra. A politikusok a v llalkoz kat is hagyt k nyerni, de ez ttal a h rom g lra k is adtak egyet. Nem rezgett a h l sem az orvosok s a lelkip sztorok, sem a presbiterek s a politikusok meccs n. A v llalkoz k csapata 2-0-ra verte a lelk szek csapat t. A politikusok k s n lend ltek bele a j t kba, a dokikat vert k 1-0-ra, a z r meccsen pedig a v llalkoz k nyertek 2-0-ra a presbiterek ellen. gy els k lettek a v llalkoz k, a lelk szek s az orvosok k vett k ket, a h tralev helyeken pedig a politikusok s a presbiterek osztoztak.

Tabella:

1. V llalkoz k 3 1 7-2 9p
2. Lelk szek 2 1 1 6-2 7p
3. Orvosok 2 1 1 4-1 7p
4. Politikusok 1 1 2 2-6 4p
5. Presbiterek 1 3 0-8 1p

A l nyeg, mondhatni, ezut n k vetkezett. J hangulat , felszabadult besz lget sek: a hozz val kkal egy tt. Az eb d ut n pedig folytat dhatott az EB. Hajr magyarok!

Szóljon hozzá