Feliz navidad! – Koncert Szigetlankán

Ünnepre hangoló koncertet tartottak az Aurel Pop Művészeti Iskola diákjai a szigetlankai református templomban. Az ifjú tehetségek jó hangulatú koncertjére a gyülekezet tagjai és a szülők is elérkeztek.

Vasárnap délután Varga Tifanni szigetlankai ifjú és művészetis diák közreműködésével szerveződött meg az alkalom. Dragos Teodóra tanár vezetésével és Mészáros Gergely zongorakíséretével ügyesebbnél ügyesebb ifjak léptek a mikrofonhoz.

Rácz Ervin házigazda lelkipásztor két nyelven, magyarul és románul, egy Igével köszöntötte a gyülekezetet: „Íme, az ajtó előtt állok, és zörgetek: ha valaki meghallja a hangomat, és kinyitja az ajtót, bemegyek ahhoz, és vele vacsorálok, ő pedig énvelem.” (Jelenések 3,20) Kétezer éve a tapasztalat az, hogy sokszor nincs hely a szívünkben Krisztus számára. Pedig csak ő tudna ott rendet rakni.

Többféle stílusban, hagyományosan és modernebbül is kántáltak, énekeltek az ifjú tehetségek, a tanárnő és a kórus. Jó volt tapasztalni, nemcsak a zene, hanem a Lélek nemzeteket egyesitő erejét az alkalmon, melyen több nyelven is hangzódtak kolindák. Nagy örömre adott ez okot a jelenlevők számára: Feliz navidad! Boldog karácsonyt! …

További képek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.601025855357172&type=3

Vélemény, hozzászólás?