Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Ez az a nap! Roadshow Nagybányán – Infó szatmáriaknak

Ez az a nap! Roadshow Nagybányán – Infó szatmáriaknak

A 2020. július 18-i, a napokban felavatott Puskás Stadionban megrendezésre kerülő 20 éves jubileumi Ez az a nap!-ra hangolódva 2019. november 28-án, csütörtökön, a nagybányai Lascăr Pană Sportcsarnokban Ez az a nap! Roadshow-ra kerül sor!

Szatmárnémetiből lehetőség nyílik közösen eljutni az alkalomra. A közös út ingyenes, a belépő 15 lej. Aki szeretne közösségben utazni, jelentkezzen Rácz Ervin lelkipásztornál legkésőbb november 25-ig a refszigetlanka@gmail.com email-címen, vagy a 0740-483375-ös telefonszámon. Indulás 17 órakor a szigetlankai templomtól. Ha ezt jelzik legkésőbb hétfői, a jegyeket megvásároljuk előre önnek.

Ha külön (!) szeretnének jönni, ajánljuk az alábbi infókat!
A jegyek megvásárolhatók online (bankkártyás fizetéssel) itt:
Ülőjegy (a lelátón) – a székek nincsenek megszámozva
Állójegy (színpad előtt)

Jelöljék be az esemény fb oldalát, ahol további információkat találnak, és hívják meg barátaikat is! A belépőjegy tehát 15 lejbe kerül. Gyerekeknek (10 éven alul) ingyenes, ha nem foglalnak el széket (állnak vagy ölben tartják őket).

Az alkalom 19 órakor kezdődik, a 3 órás alkalmon zenélni fognak: Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László, Caramel, Noel Richards, Martin Smith, Baia Mare Worship, üzenettel pedig László Viktor szolgál, az Ez az a nap főszervezője.

Szóljon hozzá