Cselekedetekre k szen – imah t volt Tasn don

A Tasn di Reform tus Egyh zk zs g elm lt h ten tartotta imahet t. A szombati alkalmon R cz Ervin erd di lelkip sztor hirdetett Ig t a megtelt gy lekezeti teremben.

Adj innom! – sz lt az Ige, ami cselekedetekre k sztet. Az egyh zban, amikor a t bbs g azt mondja, m g nem rett meg az id valamire, akkor tudhatjuk, hogy m r meg kellett volna tenni.- mondta R cz Ervin lelk sz. Ez nem csak az egyh zra vonatkozik. Mikor a t bbs g azt mondja: “Nem, m g, – m g besz lj nk a v d rr l, besz lj nk a k tr l, a k t lr l, m g mindenr l besz lj nk-” na m r akkor r gen h zni k ne azt a v dr t a v zzel. Isten hitb l val cselekedeteket v r t l nk.

A helyi k rus szolg lata ut n a lelkip sztor a m dia s az egyh z k l n s kapcsolat r l tartott el ad st, besz lve sajt referensi munk j r l is. A m dia lehet s g a misszi ra, amit ki kell haszn lni. Nek nk kell haszn lni azt, mint eszk zt s ppen ebb l fakad an lehet nk rugalmasak, laz n kompromisszum-k szek, a l nyeget, a tiszta evang liumot megtartva.

Pakul r Istv n h zigazda lelk sz megk sz nte a szolg latot, ugyanakkor figyelmeztette a jelenl v ket, hogy ne legyenek mindenev k, meg kell sz rni a fel nk raml inform ci kat. ldott s sz p imah t volt, mely vas rnap rvacsorai k z ss ggel rt v get.

Vélemény, hozzászólás?