Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / C mv d s a reform tus lelk szek focikup j n
[*~ alt *]

C mv d s a reform tus lelk szek focikup j n

Kilencedik alkalommal szervezt k meg a K rp t-medencei Reform tus Lelkip sztorok Focibajnoks g t. A f l vente megrendezett esem ny h zigazd ja szombaton a Szatm ri Reform tus Egyh zmegye, a sportesem ny helysz ne Pusztadar c k zs g sportcsarnoka volt.

Szombaton d li 12 rakor rkezett meg a nyolc megm retkez sre v r csapat, akiket a h zigazda egyh zmegye s a k zs g nev ben Kir ly Lajos f jegyz valamint G man Mih ly polg rmester k sz nt je fogadott. Ezt k vet en j hettek az izgalmasabbn l izgalmasabb meccsek.

Az A jel csoportban a hat r mindk t oldal n elhelyezked szatm ri egyh zmegy k csapatai mellett Kolozsv r s Ny rs g lelk szei kaptak helyet. A h zigazd k remek l kezdt k a torn t, k t gy zelemmel s egy d ntetlennel v geztek a csoport l n, maguk m g tt tudva a tisz nt li szatm riakat, akik a m sodik helyen jutottak tov bb. A B csoportot Bihar csapata nyerte meg remek j t kkal, de a csoport m sodik hely t megszerz szil gys giak sem panaszkodhattak teljes tm ny kre. K rp talja s Debrecen csapatai ugyan szint n j l j tszottak, de ebb l a csoportb l is csak k t csapat juthatott tov bb.

Az els el d nt n a h zigazda kir lyh g mell ki szatm riakn l rz d tt, hogy mindent beleadtak a csoportmeccsek folyam n, s nem tudtak mit kezdeni a zilahiak be vel seivel, egy g los meccsen maradtak alul. A m sik el d nt n a c mv d magyarorsz gi szatm riak 2-1-re gy zt k le a bihariakat. A csal dott csapatok csat j t Bihar nyerte meg 4-2-re, a d nt ben pedig szoros meccsen ugyan, de siker lt megv deni a c met, gy Szatm ron a szatm riak, de m gsem a h zigazd k nyertek. A torna legjobb j t kosa Papp Csaba (Bihar) lett, g lkir ly Kereszti Szil rd (Szatm r T), a legjobb kapus pedig Szab B la (Szatm r T). K l n dics retet rdemel Sz cs Nikol sz b r , aki a meccseket kor t meghazudtol hat rozotts ggal s kitart ssal vezette le.

A szervez k: Ilonczai Zsombor, Vers nyi Istv n, Kov cs M ty s s R cz Ervin a meccsek ut n a j l meg rdemelt vacsora elfogyaszt s ra h vt k meg a csapatokat az Ivett nev vend gl be, ahol Kov cs S ndor esperes adtak t a d jakat, s ahol jabb alkalom er s tette meg a tudatot: egy v rb l val k vagyunk.

Eredm nyek

A csoport

Szatm r T – Kolozsv r 1-1

Szatm r K – Ny rs g 2-1

Szatm r T – Ny rs g 3-1

Kolozsv r – Szatm r K 1-2

Szatm r T – Szatm r K 1-2

Kolozsv r – Ny rs g 4-2

1. Szatm r Kir lyh g mell k 4-2 7p.
2. Szatm r Tisz nt l 4-2 5
3. Kolozsv r 6-5 4
4. Ny rs g 4-9 0

 

B csoport

Debrecen – Zilah 0-1

Bihar – K rp talja 2-0

Debrecen – K rp talja 1-1

Zilah – Bihar 1-1

Debrecen – Bihar 2-3

Zilah – K rp talja 2-2

1. Bihar 6-3 7p.
2. Zilah 4-3 5
3. K rp talja 3-5 2
4. Debrecen 3-5 1

El d nt k

Szatm r K – Zilah 0-1

Bihar – Szatm r T 1-2

Kisd nt

Szatm r K – Bihar 2-4

D nt

Szatm r T – Zilah 1-0

Szóljon hozzá