Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Az ima erej r l a Hit s gy gy t s vadz r j n
[*~ alt *]

Az ima erej r l a Hit s gy gy t s vadz r j n

A Hit s gy gy t s nev el ad ssorozat 2016-2017-es vad z r rendezv ny re ker lt sor, melynek, mint eddig is, a N meti Reform tus Egyh zk zs g gy lekezeti terme adott otthont, ami a h s g ellen re is megtelt.

A szok soknak megfelel en h rom r szb l llt az esem ny: a hit r szben Kir ly Lajos esperes sz lt, az orvosi r szben Dr. Barcza D niel adott el , a kultur lis r szben pedig a l tv nynak s a hangz snak is adtak a szervez k.

Kir ly Lajos a Szatm ri Reform tus Egyh zmegye esperese az ima erej r l besz lt, tudom nyos kutat sokat is seg ts g l h vva. Az im ds g nem vizsg lhat tudom nyosan s nmag ban gy gyszerk nt, amit feliratunk, ha valakinek panasza van. Ez nem azt jelenti, hogy az ima nem seg thet kr zishelyzetekben, s t. Isten k sz meghallgatni im inkat, azonban kev s jelent s get tulajdonit annak, ahogyan k r nk. Ink bb azt veszi figyelembe, hogy az adott helyzet mennyire szolg lja az terv t. Az, hogy ezt mennyire akarjuk s merj k felismerni, m r a mi felel s g nk.

Dr. Barcza D niel seb sz f orvos el ad s ban a t pcsatornai v rz sekr l, azoknak t neteir l, kezel s r l s megel z s r l besz lt r szletesen, felk sz lten s rthet en. Az alkalom hangulatfelel se Z goni Mih ly s Incze R bert volt, klarin t du t alak tva. A Rom niai Asjs g r k Sz vets ge j volt b l szemet gy ny rk dtet fot ki ll t s szemtan i is lehettek mindazok, akik ez alkalommal is a Hit s gy gy t st v lasztott k. K sz net rte a szervez knek s a vend gl t knak!

Szóljon hozzá