Kezdőlap / Egyházmegyei hírek / Átvette a legbecsesebb nyereményt!

Átvette a legbecsesebb nyereményt!

A refszatmar.eu, a Szatmári Református Egyházmegye Honlapja kb. 1 hónappal ezelőtt nyereményjátékot indított el. A játékban a kedves olvasók négy bibliai kérdésre kellett válaszoljanak, amiért cserében a nyertes egy Bibliát, egy éves Harangszó előfizetést és egy könyvcsomagot kapott. A nyertes nevét már közöltük: Reha Kinga. Ft. Csűri István püspök úr és Nt. Kovács Sándor esperes úr sorsolta ki a győztest 12 jól válaszoló jelentkező közül.

Ma délelőtt a nyertes átvette a nyereményét. Reha Kinga, avasújvárosi lakos, férje és egy kislánya van. Vámfaluban tanít. Templomba rendszeresen jár. Bevallotta, hogy férje iratkozott be helyette is a játékba, így tulajdonképpen neki köszönheti azt, hogy nyert. Örült a legbecsesebb, legdrágább ajándéknak, a Bibliának és megígérte, hogy ezentúl rendszeresen fogja olvasni azt. Figyelmébe ajánlottuk a honlapunkon található napi igemagyarázatokat is.

Valóban reméljük, hogy a nyereményeit, főként a Bibliát rendszeresen fogja olvasni, mert ha így lesz, akkor érte el játékunk a valódi célját.

 

Szóljon hozzá