“KRISZ FAKTOR – MERT KRISZTUS BENNÜNK LAKOZIK”

A tehetségkutatás „őrületében” bizonyára neked is eszedbe jutott, hogy Te is tehetséges vagy akár az éneklésben is. Mi olyan keresztyén fiatalokat keresünk akikben „benne van a krisztusi faktor”- azaz Istent dicsőíteni akaró lelkület. Olyan keresztyén fiatalok jelentkezését várjuk, akik zenei és szövegírói tehetségük birtokában szeretnék megosztani másokkal is tudásukat.

Jelentkezési  korhatár 14-99 év. Olyan egyénileg kidolgozott és kimunkált (saját szerzemény) zenei műveket várunk, amelyek mind szövegükben, mind dallamvilágukban Istent dicsérő alkotások. A témaválasztás szabad és az előadott műfaj is szabadon választható.

A beadási határidő 2o12. december 5.

Az elkészült dalokat (műveket) hangfelvétel, vagy videó felvételként az alábbi email címre küldhetitek el a megadott határidőig.

harangszoradio@freemail.hu és harangszoradio@gmail.com

A zsűriben lelkipásztorok, zenészek  és laikusok is részt vállaltak, annak érdekében, hogy az elbírálásban minden lehetséges szemszöget figyelembe vegyünk.

A pénzjutalom mellett a győztes előadó a „KRISZTUSRA HANGOLVA” adventi zenei napon (Nagyvárad, december 15) adhatja elő győztes dalát, valamint a Harangszó Rádióban is leadjuk azt.

Áldott munkát kívánunk minden jelentkezőnek!

Tisztelettel: KRISZ elnökség és HARANGSZÓ RÁDIÓ szerkesztősége

Kánya Zsolt-Attila, ifj. referens-  Rácz Ervin Lajos főszerkesztő

 

Vélemény, hozzászólás?